Wintersport Evenementen. Heel anders; heel divers

Of het nu als alternatief of als extra is, in de wintermaanden worden ook tal van speciale trips georganiseerd. Bijvoorbeeld ski-safari’s of trektochten kunnen zorgen voor bijzondere wintersportbelevenissen.
Maar ook evenementen als AFTER-ISPO, Poederbaas Freeride Festival of de verschillende Dutchweekends. Evenementen die ieder een specifiek karakter hebben en daarmee specifieke doelgroepen aanspreken.

Zo is AFTER-ISPO een kleinschalig evenement dat door een aantal ski-merken wordt georganiseerd in aansluiting op de europese beurs ISPO (München; in 2017: begin februari). Direct nadat de nieuwe ski’s en andere materialen op de beurs zijn gepresenteerd kunnen ze worden uitgeprobeerd in de sneeuw. Het evenement is kleinschalig qua opzet en deelname is alleen mogelijk ‘op uitnodiging’.  Voor de echte ‘aficionados’ een uitstekende gelegenheid.

Een evenement van geheel andere orde is het Poederbaas Freeride Festival.  Voor een ieder die het bijzondere van buiten de geprepareerde pistes skiën inmiddels heeft ontdekt en zich een aantal dagen wil meten met gelijkgestemden.  Maar… bij freeriden hoort ook feesten. Op z’n ‘freeride’s’.  En dan de Dutchweekends. Een unieke combinatie van skiën en feesten. 

Bij de Dutchweekends staat het entertainment voorop. Zowel overdag als ’s-avonds. Op de pistes en in de dorpen. In de komende maanden zijn 3 Dutchweekends gepland. In Sauze d’Oulx (Italië), Gerlos en Saalbach. In de aflevering doen we verslag van onze belevenissen tijdens de events.  Impressies die de kijker hopelijk inspireren om 1 of meerdere van deze events op de agenda te zetten.

Meer weten?
www.summittravel.nl 
www.dutchweek.nl 
www.poederbaas.com