Innsbruck, city&ski


Ligging en bereikbaarheid maken Innsbruck tot een ideale plek voor deze combinatie. Een andere invulling van de wintersportvakantie of voor extra trips in bij voorbeeld voor- en naseizoen. Innsbruck biedt verschillende arrangementen aan voor de city&ski-trips. In de stad zorgen de Alpenzoo en verschillende musea en tentoonstellingen zoals bij voorbeeld het Audioversum voor een interessante ambiance. In deze weken nog eens extra sfeervol aangevuld met de kerstmarkten op verschillende punten in de stad. 

Op 30 minuten vanaf het centrum van de stad treffen we al de eerste pistes aan. Rondom Innsbruck zijn meerdere skigebieden beschikbaar voor heerlijk alpine-skien en andere wintersporten. First Tracks, de eerste sporen trekken, is bij voorbeeld mogelijk op de Mutterer Alm en Axamer Lizum. Een bijzondere belevenis!

Qua gastronomie bewijst Innsbruck een echte hoofdstad te zijn. De internationale keuken is uitgebreid vertegenwoordigd in de vele restaurants in de stad. Maar natuurlijk verloochent Innsbruck haar ligging niet. De traditionele, tiroolse keuken kunnen bezoekers op meerdere plekken genieten.

TracksenTrails_WINTER 2016-2017_Innsbruck from CrossRiver Productions on Vimeo